User Tools

Site Tools


home

Interim ⋅ Consulting ⋅ Training

op het gebied van

Operations ⋅ Supply Chain ⋅ Project Management ⋅ Leiderschap

Diensten

Interim

interim Op expeditie naar de top, terwijl de verkoop gewoon door gaat: interim leiderschap volgens ValueU.

→ Read more...

Consulting

consulting Kennis, creativiteit, doorzetten, pragmatisme en ervaring: de ingredienten voor adviezen die wèl werken.

Training

training Kennis, en de toepassing daarvan, vormen de basis van de volgende stap in de vooruitgang. Razend interessant en motiverend.

Expertise

Operations

operations Proces inzicht, discipline (lean!), mensenkennis en samenwerkings-vermogen vormen de basis-ingredienten van operations management met resultaten.

Supply Chain Management

supply chain Wars van jargon en daarom als snel begrijpelijk; van inrichting tot en met planning en uitvoering. Soms de hele keten, soms een enkele schakel; gedreven vanuit de klantvraag.

Project Management

projects Een duizendpoot komt als project manager al snel poten tekort. Tenzij hij in staat is op tijd risico's en relaties in een project in beeld te krijgen.

Leiderschap

leadership Zonder leiderschap stokt iedere verbetering. Leiderschap is niet voorbehouden aan leidinggevenden… Het is op veel posities en momenten nodig.

Kennis en opinie

Regelmatig wordt in korte artikelen kennis of opinie gedeeld. Hier staan de meest recente artikelen. Alle verschenen artikelen zijn hier terug te vinden. Vragen of opmerkingen? Altijd interessant; zo kun je ValueU bereiken: contact.

home.txt · Last modified: 2016/11/03 16:12 (external edit)

Page Tools