Skip to main content

Over ValueU

In 2008 is ValueU begonnen als aanbieder van consultants- en interim diensten. De gedachte was -en is- dat echte specialisten op het gebied van Supply Chain en Operations management dun gezaaid waren en dat bedrijven daardoor kansen laten liggen.

Meer weten?

Managers van grote bedrijven kiezen vaak voor grote adviesbureaus. Dat voelt waarschijnlijk veiliger. In het midden- en kleinbedrijf is de zoektocht meer gericht op waarde: wat kan het opleveren en wat zal het kosten? Daarom zoekt ValueU zijn klanten primair onder de middelgrote bedrijven. Daar is de wendbaarheid meestal groter dan bij de grotere corporates.Toch doen ook grotere bedrijven een beroep op ValueU.
Er zijn trajecten uitgevoerd voor onder andere Liander, De Klerk Binnenbouw, Scheepswerf Slob, Jumbo, Rivierenland Ziekenhuis.

Operations en Supply Chain management is een breed vakgebied. ValueU kent zijn beperkingen, maar ook het speelveld van pure specialisten. Wanneer de kennis of capaciteit van ValueU aangevuld moet worden, biedt het netwerk de expertise die benodigd is.

De eigen expertise van ValueU is gevormd door een rijke ervaring binnen de Nederlandse industrie, aangevuld door een academische vorming (MSc) in het vakgebied.

Over deze site: “Practice what you preach”

Deze site is gebouwd met de overtuiging dat, net als de dienstverlening, informatie voor (potentiƫle) klanten goed en ook snel toegankelijk moet zijn. Overal en goed leesbaar op ieder device. En dat op een veilige (alleen via een ge-encrypte verbinding) en privacy vriendelijke (bestaat dat?) manier.

Alleen wanneer u inlogt worden er cookies geplaatst om de gebruikservaring te verbeteren; u wordt niet gevolgd. Daarom wordt ook niet om toestemming gevraagd voor deze cookies.

pan_tool Volledige privacy verklaring

Interim | Consulting | Training
Solutions for Supply Chain & Operations management

ValueU B.V.
Nieuw Wolfslaarlaan 7
4854 EA Bavel
Nederland

mail_outline info@valueu.nl
phone +31 651 538 586

Supply Chain & Operations management; maar dan beter

ValueU company logo — interim, consulting en training op top-niveau